Konferencia itSMF 2012
Ďakujeme všetkým účastníkom, prezentujúcim a sponzorom konferencie.
Prezentácie z konferencie sú dostupné po prihlásení na tomto linku: Dokumenty /Informačné materiály/ Konferencia 2012/ prezentacie/
Slovenská pobočka medzinárodného fóra na podporu manažmentu IT služieb a člen medzinárodnej organizácie itSMF International – itSMF Slovensko pripravuje už 6. ročník Výročnej odbornej konferencie „itSMF Slovensko 2012“ na tému Ako chutí ITIL.
Činnosť itSMF Slovensko sa zameriava na odborný rozvoj celosvetovo uznávaného prístupu k manažmentu IT služieb ITIL („the IT Infrastructure Library“), na jeho spopularizovanie a sprístupnenie na Slovensku. Ide o súbor najlepších skúseností z praxe v celom rozsahu správy ICT – Information and Communication Technology ktorý pokrýva jednotlivé oblasti riadenia ľudí, procesov a využitia dostupných nástrojov pre vytváranie pridanej hodnoty pre organizáciu prostredníctvom IT služieb.
Konferencia poskytuje praktické príklady a možné riešenia v oblasti ITSM a spolupráce IT a biznisu. Aj tento rok Vám ponúkame jedinečnú príležitosť získať najnovšie informácie v rámci tém, ktoré pre Vás pripravujeme:
- itSMF Slovensko – činnosť a prínos združenia
- Konkrétne riešenia na podporu ITSM vo Vašej organizácii
- Príklady praktického využívania ITIL z pohľadu zákazníkov
- Najlepšie projekty zo súťaže „Najlepší ITSM projekt.“
Konferencia sa uskutoční 24. apríla 2012 v hoteli NH Gate One v Bratislave.
Program konferencie (PDF)
Sponzormi podujatia sú:
Hlavní partneri:
Partneri:
Mediálni partneri:
Non-IT partneri:
Vstupné pre členov itSMF SK (ISACA, itSMF CZ, BPUG) vo výške 30,- € / osoba.
Vstupné pre nečlenov 150,- € / osoba.
POZOR AKCIA: Pri úhrade vstupného do 24.3.2012 je vstupné pre nečlenov vo výške 100,- EUR. Naviac v prípade záujmu o členstvo v itSMF Slovensko úhradou vstupného 100,- € a vyplnením prihlášky získava účastník členstvo v itSMF SK. Poplatok bude rozložený na zľavnené individuálne členské 70€ a vstupné na konferenciu 30€.
Prihlasovanie na konferenciu uzatvorené.